Πώς θα απαλλαγείς από ρυτίδες, ακμή και μαύρους κύκλους ...με κουρκουμά!


my article from :www.dearmom.gr
από την Φυσιοπαθητικό- Αισθητική Κοσμετολόγο Μαρίνα Σεραφειμίδου


Ο κουρκουμάς μειώνει τη φλεγμονή ,την ερυθρότητα και βοηθά στην επούλωση του δέρματος. Λόγω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του, χρησιμοποιείται με επιτυχία για την αναζωογόνηση του δέρματος από όλο και περισσότερους ανθρώπους.
Ο κουρκουμάς βοηθά να μειωθούν οι ρυτίδες, δίνοντας στο πρόσωπο μια πιο νεανική εμφάνιση. Είναι επίσης αποτελεσματικός για ροδόχρου ακμή, μια χρόνια πάθηση του δέρματος που εκδηλώνεται με ερυθρότητα και σπυράκια. Σαν  μάσκα μειώνει την ερυθρότητα και βοηθά στη θεραπεία αυτής της ασθένειας.
Εάν εφαρμόζεις καθημερινά για 10 ημέρες, αυτή η μάσκα προσώπου θα κάνει θαύματα.

Χρειάζεσαι:
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά σε σκόνη
- 2 κουτ. σουπας καλής ποιότητας γιαούρτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού αγνό μέλι

Ανακάτεψε αυτά τα τρία συστατικά σε ένα μπολ μέχρι να έχεις ένα ομοιογενές μείγμα. Άπλωσε με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο και άφησε το για 30 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Αυτή η μάσκα πρέπει να εφαρμοστεί καθημερινά για τις πρώτες 10 ημέρες και μετά μόνο 7-8  φορές ανά μήνα.

Δείτε περισσότερες φυσικές συνταγές στο βιβλίο της Μαρίας Μαρίνας Σεραφειμίδου με τίτλο«Μαγειρεύω Καλλυντικά» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος. Πάνω από 250 συνταγές για καλλυντικά με φυσικά συστατικά που θα τα φτιάξετε μόνοι σας εύκολα, οικονομικά, με αγνά υλικά. Ζητήστε το στα βιβλιοπωλεία. Σελίδες 224, τιμή 12,99ευρωprettyalchemy.blogspot.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ίδια, 6937 136 888





love u...marina!!!

Σχόλια

  1. Αυτή η συνταγή εφαρμόζεται και στα μάτια ή είναι μόνο για το πρόσωπο?Επίσης πού μπορούμε να βρούμε κουρκουμά? Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα τώρα το είδα το σχόλιο σου,γιατι εχω και το σατ μου
    https://marinaserafimidou.gr/

    ΚΟΥΡΚΟΥΜΆ βρίσκεις παντού και στο σούπερ μάρκετ.
    Δεν βάζεις πολύ ποσότητα γιατι βάφει προσωρινά.
    Όχι στα μάτια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ρωτήστε κάτι...!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις